Let’s get to the practical
part…

Hoe geraak ik daar?

Spoor 18 ligt in hartje Mechelen op wandelafstand van het bus en treinstation. Naast openbaar vervoer zijn er ook tal van andere mogelijkheden om tot bij deze unieke event locatie te geraken. Meer info over de bereikbaarheid kan je hieronder terug vinden.

Met het openbaar vervoer?

Bus of trein?

Neem de trein naar het station van Mechelen. Als je uit het station komt, zie je een groot rondpunt. Steek de straat over richting het restaurant M-Eatery op de hoek. Ga dan naar links. Je bent nu in de Stationsstraat. Stap verder via de inrit tussen Ethias Verzekeringen en Bar Marie. Loop tot op het einde van die inrit en je vindt Spoor 18 aan je rechterkant.

Met de bus doe je net dezelfde weg, alleen stap je dan af aan de halte ‘station’.

Cronos Mechelen

Naar spoor 18 met de auto?

How to get there?

Neem de autosnelweg E19 (Brussel – Antwerpen) en neem exit 10 “Mechelen Zuid”. Op het rondpunt neem je de tweede afslag naar Brusselsesteenweg. Nadat je de brug bent overgestoken, zie je nog een rondpunt. Hier neem je de derde afslag, voor de brug.

Je rijdt de inrit binnen tussen Ethias Verzekeringen en Bar Marie.

Waar kan ik
parkeren?

Parkeer gelegenheden

De bezoekersparking vind je bij de inrit tussen Bar Marie en Ethias. De slagboom gaat automatisch open. Vraag bij aankomst aan de algemene receptie via Bar Marie (ma-vrij tussen 08u30 en (zeker voor) 16u30) zeker een jeton aan. De parking bevindt zich vlak naast Spoor 18.

Bezoek ons!

Map - Spoor 18
Menu